Tikkurilan Terapia
Psykoterapia- ja terapiapalvelut Vantaalla

Psy­ko­te­ra­pia- ja terapia­pal­ve­lut

Tikkurila, Vantaa

Olemme psy­ko­te­ra­pia­- ja terapiapal­ve­lui­ta kokoava terapiakeskus Tikkurilassa Vantaalla. Toimintamme Tikkurilassa alkoi vuonna 2009.

Tikkurilan Terapiaan on helppo saapua, sijaintimme on Tikkurilan juna-aseman ja bussiterminaalin läheisyydessä. Tikkurilan Terapiassa on viihtyisät tilat sekä äänieristetyt terapiahuoneet.

Toimintamallissamme Suomen Terapiatilat Oy hallinnoi toimipaikan puitteet ja ammatinharjoittajina toimivat psykoterapeutit ja terapeutit vastaavat terapiapalveluista. Itsenäisten am­ma­tin­har­joit­ta­jien palvelutarjonta kattaa aikuisten ja nuorten aikuisten yksilö- ja ryh­mäp­sy­ko­te­ra­pia­muo­dot. Toukokuussa 2023 Tikkurilan Terapiassa pitää vastaanottoaan 17 ammatinharjoittajaa.

Tikkurilan Terapian käyntiosoite on Vernissakatu 1, 6. kerros, 01300 Vantaa. Avoinna ajanvarauksella.

Ajan­koh­tais­ta

27.8.2023

Kati Pajunen on aloittanut vastaanotton Tikkurilan Terapiassa. Katso Katin tiedot tarkemmin Palveluntarjoajat -välilehdeltä.

1.6.2023

Tikkurilan Terapian kotisivut on uudistettu 1.6.2023. Uudet kotisivut ovat aiempaa selkeämmät ja näkyvät paremmin erilaisissa mobiililaitteissa.  

31.5.2023

Mari Rantanen on aloittanut vastaanotton Tikkurilan Terapiassa helmikuussa 2023. Marin tiedot on nyt lisätty sivustolle. Katso tarkemmin Palveluntarjoajat -välilehdeltä.


5.3.2023

Tikkurilan Terapiassa pitää tällä hetkellä vastaanottoaan 15 ammatinharjoittajaa.
Otamme edelleen uusia psykoterapeutteja kollegiaaliseen psykoterapiayhteisöömme.
Tarjolla ovat keskeisellä sijainnilla viihtyisä psykoterapiakeskus ja sen äänieristetyt terapiahuoneet.
Huoneita voi vuokrata yhdestä viikkotunnista alkaen ja jatkuen aina isompiin edullisiin kokonaisuuksiin.